Alla våra olika hårborstverktyg! 

Grunden till ett friskt hår börjar i skalpen

Vi har fem olika Massagehårborstar och en Cirkulationskam. Vi köper våra borstar från ett familjeföretag i Tyskland. Verktygen är framtagna för att passa som ett massageverktyg med olika egenskaper som jag ska gå igenom här idag. Våra verktyg är gjorda av svarvat trä från FSC-certifierade odlingar, med en naturgummiplatta. Med alla verktyg kommer ett förvaringsfodral i ekologisk bomull, med dragsko för upphängning och förvaring. 

Grunden till ett friskt hår börjar i skalpen! Därför har vi utvecklat Borsttekniken sedan 2001. Vi har sett fantastiska resultat! Läs mer om Borsttekniken här eller lyssna på avsnitt två i Lena’s podd Ekofrisören här.
 

Här kommer en genomgång av våra 6 verktyg:


Massageborsten

Originalet – det bästa verktyget att börja borsta enligt Borsttekniken med, en oval borste som kurvar sig perfekt till att borsta skalpen. Lenas rekommendation! Läs mer om vår Massageborste och handla den här!

 

Happy hair brush:

Denna borste är en utveckling av Massageborsten. Det är exakt samma form och material. Enda skillnaden är att på borstens baksida står det ‘’3 good things that happened to you today?’’ Detta är för att påminna sig själv om de bra sakerna i livet. Saker man är tacksam över. Varje kväll när man borstar håret enligt Borsttekniken, ser man denna text och kan tänka på 3 bra saker som hände en den dagen. Se här! Vi donerar också 20 kr per såld borste till BRIS för att hjälpa barn och unga med kampen mot psykisk ohälsa. Läs mer om BRIS arbete här. 

 

Massageborste Mini: 

Precis som det låter! En mindre variation av Massageborsten som är perfekt att ta med på resa eller köpa till barn. Borsta enligt Borsttekniken även på din weekendresa. Handla Massageborste Mini här!

 

Fönborsten: 

Detta verktyg är format för att föna håret med. Om du vill föna upp volym, rakföna eller locka, så är detta det perfekta verktyget att forma ditt hår med. Eftersom borsten är gjord i trä så sliter den inte på håret när verktyget värms upp av fönen, samtidigt kan du med fördel borsta skalpen enligt Borsttekniken varje kväll. Två i ett verktyg! Se här!

 

Paddelborste: 

Detta verktyg passar dig som vill ha en större borste, kanske har du extra tjockt och långt hår – då passar detta verktyg dig! Borsta in syre i skalpen enligt Borsttekniken, läs mer här!


Cirkulationskam:

Denna kam är fantastisk! Materialet är 100% certifierat trä, skapad i ett stycke trä för att inte spricka vid kontakt med vatten. Denna kam fungerar som ett massageverktyg för dig som har lockigt hår och inte vill borsta ut dina lockar som du jobbat så hårt för! Genom att föra kammens piggar i vågrörelser genom skalpen får du fördelarna av Borsttekniken. Liten och behändig passar den i väskan, reder ut håret vid behov, och tar bort elektriskt hår. Se här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.