Börja sälja ett naturligt, växtbaserat och svenskproducerat hårvårdsmärke.

Vårt naturliga hårvårdsortiment har allt en frisörsalong behöver för att jobba på ett naturligt sätt! Växtfärg, hårvårdsprodukter, stylingprodukter, hårborstar och kammar i naturmaterial.

Vår passion ligger i bra hårvård, därför är hela vårt sortiment växtbaserat, naturligt, ekologiskt och Svenskproducerat. Förutom våra borstar, dom är inte svenskproducerade, dom tillverkas av ett familjeföretag i Tyskland. Läs mer om vår hållbarhet här!

Bli en del av team Herbhubsweden du också! Tillsammans kan vi influera frisörbranschen till det naturligare! För dig, dina kunder & naturen! Läs mer om hur här nedan.

alla produkter samlat

Sortimentet för återförsäljare är uppdelat i tre kategorier:

Kategori 1:

Alla återförsäljare har tillgång till borstar och kammar. Denna återförsäljare kan köpa hem borstar och kammar i naturmaterial och börja lära sina kunder om Borsttekniken. Ett fantastiskt sätt att få ett bättre hår för resten av livet!

Kategori 2:

Frisörsalonger som vill komplettera med Herbhubsweden i sitt sortiment. Har tillgång till all hårvård, styling, borstar och kammar. Denna återförsäljare kan erbjuda sina kunder ett naturligt sätt att använda produkter vid behandlingar på salongen, och också sälja produkter hem till slutkund.

Kategori 3:

Utbildade Gästfrisörer, har gått utbildningen och lärt sig färga med växtfärg! Denna frisör har max tillgång till hela sortimentet och kan jobba 100 % växtbaserat med Herbhubsweden på sin salong.

Kategori 4:

Beroende på vilken av de tidigare kategorierna du har, kan du med den kapaciteten välja att sälja med affiliate kod. Det betyder att du inte behöver ha ett stort lager produkter på salongen. Du ger kunden en rabattkod och för alla kunder som köper med din kod får du 20% av priset och kunden får 10% rabatt på sitt köp. Ett vinnande koncept för alla!

Hur gör jag?

Oavsett vilken kategori du tillhör så fyll i formuläret nedan med info om vilken kategori du vill tillhöra och faktureringsuppgifter. Därefter får du en personlig inloggning med tillgång till alla produkter i din kategori.

Nu kan du logga in på hemsidan och beställa de produkter du vill ha, när du vill! Vi packar och skickar till dig. Tack för att du väljer Herbhubsweden för dig, dina kunder & naturen!