Blanda Hårelixir & Fuktspray

Ge håret den där sommarboosten som räddar alla torra trassliga hår 🌞

På sommaren får håret ofta utsättas för mycket. Salta bad och strålande sol. Kanske är du ute och påtar i trädgården utan solhatt, eller tillbringar hela sommaren på din fantastiska båt. Oavsett, så för att skydda håret behövs bra oljor och fukt under denna underbara sommar. Ett tips är att inte tvätta håret lika ofta som du gör på vintern, det behövs inte på sommaren. 

Ett annat fantastiskt tips är att blanda vårt Hårelixir med en av våra Fuktsprayer. Efter dusch och/eller varje kväll efter borstningen, tar du ett pump Hårelixir med fem spray fuktspray, massera ut i handflatorna och smörj in hela håret, börja i längderna och jobba dig in i hårbotten. Bra att tänka på är att om ditt hår är silver kan du ta mer produkt eftersom att du inte har ditt naturliga smörj kvar. Det naturliga smörjet sitter i melaninet (hårfärgen). Så när du blir silver tappar du dina pigment och behöver smörja och tillföra fukt oftare. 

Fukt stänger fjällskiktet. Våra strån gillar inte att bli uttorkade, då öppnas fjällskiktet och håret blir torrt, frissigt och trassligt. Därför är det viktigt att ha ett starkt fuktmembran som ger håret elasticitet och spänst. Smörj och återfukta hår och hårbotten för ett lättskött hår! 😃💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.