Är du frisör och vill lära dig mer om växtfärg?

Då har vi utbildningen för dig!

Frida + Ros & Malva
Gröna bubblor stående

Upplägg

Utbildningen är uppbyggd under två år. Under första året är du på Herbhub hair studio f.d. Friekosörs salong två dagar i månaden, alltså 24 dagar på ett år. Vi kan flexibelt välja tider och hur många dagar i rad vi ska jobba tillsammans. Andra året är du på Herbhub hair studio två dagar varannan månad, alltså 12 dagar på ett år. Vi finns sedan här som ett team tillsammans! En växtbaserad organisation som skapar kollektioner och visningar tillsammans, samt stöttar varandra inom växtbaserad hårvård. Hub betyder nav, som står för det nav vi bygger tillsammans – en hårinnovation som förändrar världens hårindustri.

Utbildningen är kostnadsfri

Det du betalar med är din tid genom att utbildningen sker på salongen och du som Gästfrisör jobbar med Herbhub hair studios kunder. När du jobbar på salongen får du ta del av växtfärgsrecepten, kunskapen om växtbaserad hårvård samt filosofin bakom som utvecklats sedan 2001 av mig Lena Hellman. Du som Gästfrisör gör jobbet (med allt stöd från mig Lena), kunden betalar i kassan och på så sätt blir det ett vinnande koncept. Ganska tidigt i utbildningen får du köpa med dig ett startkit med växtfärg som du kan börja jobba med på din egen salong mellan våra möten. Då har du full support via mejl och telefon av mig Lena Hellman och Frida Jansson (som jobbat på studion i åtta år men numera bara jobbar på kontoret och i supporten). Vi hjälps åt att göra din inlärning så trygg och rolig som möjligt!

Detta sätt har visat sig vara mycket effektivt för att lära sig växtfärg, då ingen kund är den andra lik och varje färg behöver ställas in till varje kund. Jag Lena står också med kunder, så det blir många möjligheter att se och höra hur jag jobbar med hår. Jag har lång erfarenhet med växtfärg och 26 års erfarenhet i den vanliga frisörbranschen. Jag kan prata i timmar om det jag älskar, konsten att ta hand om hår.

Så här ansöker du till utbildningen

Det enda kravet vi ställer på dig är att du är en färdigutbildad frisör med gesällbrev. Skicka över ett foto och en kort presentation på dig själv. Efter det tar vi ett webbmöte och kommunicerar våra önskemål. Vi bestämmer också vilka dagar du ska in i bokningssystemet och hur vi skall marknadsföra dig på våra sociala medier. Kommunikation är nyckeln till framgång. Vi samarbetar oss fram till det som passar just oss!

Bara för att så ett frö för framtiden:

Detta är ett nav som ska rulla vidare. När du är klar med utbildningen och känner dig redo, kan du ta emot dina egna Gästfrisörer i Herbhubs anda och sprida vidare denna fantastiska kunskap samtidigt som du bygger dig en passiv inkomst – med ett tryggt varumärke som säkerställer färg och produktkvalité! Varje gång gästfrisören du lärde upp lägger in en beställning från HerbHub, får du 10% av ordervärdet som tack för att just du driver navet vidare.