Gojs blandat med Hårelixir – mums för håret!

Gojs: är en leave-in inpackning, som en bodylotion fast för håret! ‘’En hårlotion’’ 😀

Smörjer, återuppbygger och återfuktar håret. Efter varje tvätt, även om du bara sköljt igenom håret. Efter handdukstorkat hår, ta ett pump Gojs och massera in i längderna och sedan i skalpen för att återskapa balansen. Gojsen innehåller massor med bra saker. Vi har fyra olika varianter men det som alla har gemensamt är att de smörjer håret, återfuktar, återuppbygger, lagar med veteproteiner och värmeskyddar håret vid fön och/eller värmeverktyg. 

Hårelixir: är en riktigt härlig hårolja som ger glans och reglerar pH-värdet i håret vilket gör stråna extremt följsamma och lena. Med basen Jojobaolja och solrosolja smörjer Elixiret håret likt hårets egna talg. Talg är vår egen fettproduktion och är den oljan som håret lättast kan ta upp. Vi har också några stödoljor i som ger glans och näring till håret. Ex broccolifröolja och Crambe-olja som ger en otrolig lyster! Det finns även alger från havet som stärker stråna och ger spänst! 

Tillsammans: Blanda ett pump Gojs och ett pump Elixir i handen (Vid kort hår eller lätt fet skalp börja med ett halvt pump) och krama in i längderna samt massera resterande in i skalpen. Boostar håret efter varje tvätt och ger dig ett friskt och starkt hår! Speciellt vid silverhår eller behandlade hår så behöver vi smörja tillbaka det som inte finns, det egna smörjet. Silverhår tappar förmågan att smörja sig själva, och blekta eller kemtekniskt behandlade hår också. Därför behöver vi ge extra kärlek till de håren. 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.