Återförsäljare

Bli återförsäljare till ett komplett växtbaserat varumärke för frisörer! Är du frisör och vill jobba med naturlig hårvård, då har vi allt för din salong. Schampo, balsam, vårdande och styling. Allt för ett fantastiskt hår!


Bli återförsäljare
Borsttekniken

Borsttekniken för ditt bästa hår! Vill du ha ett bättre hår i resten av ditt liv. Borsta håret varje kväll för att öka blodcirkulationen till hårbotten. Blod är mat till hårsäcken, det ger näring till roten som producerar hårstrået. Du får ett tjockare, mer livfullt och mer hållbart hår. Ditt hår växer fortare samtidigt som du tränar din hårresarmuskel så du får en fantastisk volym!


Lär dig att borsta rätt


Växtfärg

Sedan år 2001 har Lena Hellman utvecklat växtfärger tillsammans med kunder och leverantörer från hela världen för att få fram en unik växtbaserad färgkarta! Lena har en traditionell kunskap som frisör i 26 år innan hon gick över och började utveckla växtbaserad hårfärg. Detta medför en variation av kunskap från båda världarna.


lär dig mer om växtbabserad hårfärg


Gästfrisörer

Är du frisör och vill börja jobba växtbaserat på din salong! Bli gästfrisör och lär dig jobba naturligt med Herbhubswedens växtfärger. Gästfrisörer är ett utbildningssystem för dig som vill lära dig växtfärg på djupet, samtidigt som du snabbt kan börja använda metoderna på din salong med en trygg support från oss!


Ansök idag