Herbhub Hair Studio

Vår alldeles egna frisörsalong på Bastugatan 57 på Södermalm i Stockholm. Vi arbetar endast med växtbaserade och naturliga produkter för dig och miljön.

HerbHub Hair Studio

Herbhub Hair Studio f.d. Friekosör är en helt naturlig och växtbaserad frisörsalong. Du hittar oss på Bastugatan 57 på Södermalm i Stockholm.

På Herbhub hair studio erbjuder vi klippning, växtfärgning, uppsättningar och styling, tillsammans med noggranna konsultationer och värdefulla råd om hur du sköter ditt hår.

Är du nyfiken på att känna och klämma på våra produkter? Välkommen in till salongen!

HerbHub Hair Studio Logo
Rosa prickar

Lena Hellman, Grundare

Entusiasmen och glädjen i yrket lyser i Lena! Hon delar gärna med sig av kunskapen hon samlat sedan salongen öppnade 2001.

För Lena är klippningen det viktiga och grunden till en hållbar frisyr. En kund ska kunna komma in efter fyra månader och det ska fortfarande gå att se en frisyr.

“Jag har tagit beslutet att arbeta och leva växtbaserat. Arbetet med Herbhub Hair Studio är inte bara ett jobb, det är en livsfilosofi” säger Lena Hellman.

HerbHub Hair Studio Lena
Frida Jansson

Frida Jansson, Medgrundare & Frisör

Frida har lärt sig yrket från sin mor Lena Hellman och tillsammans har dom utvecklat varumärket Herbhubsweden.

Frida brinner för att göra det naturliga vackrare, genom att jobba med det kunden redan har, stärka drag med hjälpt av klippt form eller stärka toner med växtpiggment! ”Att vara frisör är att jobba som konstnär” Färg och form kan göra så mycket!

Frida har jobbat som frisör sedan 2013 till 2020. Nu är hon tillbaka och ska jobba på salongen halvårsvis, resterande av tiden jobbar hon med att utveckla företaget framåt på den digitala delen.

Helen,Trainee

Helen är vår elev, hon brinner för balayage och klippt form. Hon är noggrann och lyhörd. Boka din tid hos Helen för en lyxig spa upplevelse.

Helen omskolade sig till frisör för att hon ville hitta kreativitet och förverkliga en dröm hon haft länge. Nu är hon här som växtbaserad frisör.

Som diplomerad hot-stone terapeut kan du även boka en härlig Hot-Stone Massage hos Helen.

Frisörelev Helen

“Jag är bortskämd med en underbar behandling i en lugn, fridfull miljö. Man blir ompysslad med produkter som är ekologiska, hållbara och som inte svider i skinnet. Har man en gång fått behandling av Lena som besitter en oerhörd kompetens, då är man fast!”

Marina O

“Wow! Så fina slingor! Har sällan blivit så nöjd. Perfekt nyans, fin glans och lyster (trots att vi inte gjorde nyansering). Aldrig mer kemisk blekning eller färg för mig. Skicklig klippning som gav liv åt mitt självfall. Tack <3

Helena B

“Alltid lika nöjd efter ett besök hos Lena. Hennes förmåga att klippa en frisyr som tar hänsyn till hårets egenskaper är unik!”

Maria A

“Helen engagerade sig i mitt hår till hundra procent. Hon besvarade mina frågor, jag lärde mig mycket om mitt eget hår. Nu hem för att praktisera min nya kunskaper!”

Maarit M

“Lena lyssnar på mina önskemål och gör samtligt det bästa för mitt hår. Hon räddade mitt hår för 5 år sedan och sedan dess använder jag bara hennes produkter, färg och borstar. Jag är supernöjd även denna gång!”

Hanna E


Herbhub Hair Studio f.d. Friekosör

Address
Herbhub hair studio f.d. Friekosör
Bastugatan 57
118 25 Stockholm

Telefon: 08-668 05 02
E-post:
info@herbhubhairstudio.com

Mån – Stängt
Tis 09 – 18
Ons 09 – 18
Tor 09 – 18
Fre 09 – 17
Lör- 09-15
Sön – Stängt

Herbhub lookbook