Fri frakt för alla! Återförsäljare 30% på första ordern (dras från fakturan efter lagd order), inget minimiorder krav.
image00166

Frida Jansson

Lena-Salong 34

Lena Hellman

Herbhubsweden är utvecklat av mor och dotter! Tillsammans driver vi företaget framåt för dig & naturen!

 

År 2001 öppnade Lena portarna för Friekosör, en ekologisk frisörsalong, på Södermalm. Några år innan hade hon gått en utbildning i växtfärg och sakta börjat föra in, och vidareutveckla den kunskapen med sitt utbud på salongen hon tidigare jobbade på. Men nu hade hon mod och kunskap för att gå över till 100% Växtbaserat och egenstyrt! Mycket har hänt sedan dess – folk har kommit och gått, men Lena står kvar, tack vare alla kunder som gjort detta möjligt!

 

År 2013 började Frida lära sig frisöryrket hos Lena på Friekosör, och senare tog hon sitt gesällbrev med hjälp från Svenska Frisörskolan Stockholm. Frida älskade bra produkter och tyckte att det var spännande att göra sina egna produkter. Lena hade mycket kunskap kring detta ämne, så mellan kunderna började de experimentera! Efter ca sju år bestämde de sig för att göra en egen serie för frisörer tillsammans. Nu visste de både vad en frisör vill ha och vad de ville jobba med.

 

År 2021 släppte Lena & Frida Herbhubsweden – ett naturligt varumärke med experiment i bakgrunden och erfarna kemister som hjälpt oss att hitta rätt ingredienser. Ett varumärke från schampo till färg. Allt en frisör behöver för att arbeta växtbaserat! Därtill kommer insikten att den absoluta grunden i ett bra hår är hårbotten, vilket är varför Borsttekniken utvecklats! Varje kund borstar sig till ett fantastiskt hår som vi frisörer sedan får äran att jobba med.

 

Idag jobbar Lena kvar på salongen med nya och gamla kunder, samt utbildar fler frisörer i Herbhubs anda. Friekosör är grunden till allt. Det var både här vi började växa samt att Herbhubsweden skapades här, den salongs-certifierade hårvårdsserien som är bra för dig och naturen. Frida jobbar numera med varumärket och det administrativa. Vi utgör ett bra team med egenskaper som tar oss framåt!

 

Vårt mål är att förändra en bransch med så mycket kemikalier till ett mycket miljövänligare alternativ! Vi siktar mot så mycket ekologiska ingredienser som möjligt, vi bryr oss om människorna som jobbar för våra ingredienser och vi vill skapa en giftfri miljö för våra fantastiska frisörkollegor och våra kloka kunder.. Men framför allt vill vi skapa en giftfri miljö för vår vackra natur!

 

Arrow Chevron

VARUKORG 0